søndag 27. februar 2011

Stemningsbilder på søndagskvelden..

Hei alle sammen :)
Viser dere litt stemningsbilder i kveld. Var og handlet litt i går, og som vanlig kom jeg hjem med noe jeg egentlig ikke har brukt for. Ja, ja sånn er det når man bare elsker pynteting. Det var så mye nytt og fint på Kremmerhuset at det ble umulig å gå tomhendt ut av butikken. Endte dermed opp med å kjøpe meg to lotus lysestaker, og et avlangt speilbrett til å ha lys på. Ikke var de så dyr heller, så da ble fristelsen desto større å motstå :)





Synes denne lille vasen i lyselilla perlemor er så vakker. Rosene fikk jeg av min mann for 1 uke siden. Siden noen begynte å "henge litt med hodet" bandt jeg opp en liten bukett av de som forsatt var fine...




Fantastisk vakkert lys....


Ha en fredfull søndagskveld <3
.  Klem...

lørdag 26. februar 2011

En liten lørdagshilsen !

Hei igjen !
I kveld er det merkelig stille i huset. Bare meg som lager lyd. Har fri fra både mann og barn i kveld, og jeg føler meg ensom. Selv om jeg godt kan trives i mitt eget selskap en gang i blant, ble dette i stilleste laget for meg. Har kjøpt inn deilig mat jeg skal lage til meg selv, men når den er spist tror jeg at jeg må ta meg en tur ut. Kjedelig å sitte hjemme alene på en lørdagskveld, så da er det godt å ha noen som blir glad for at jeg kommer på besøk, nemlig min kjære mamma <3 Som en liten hilsen til dere før jeg går ut, viser jeg dere noen bilder i fra hyllen min i gangen :)









Så blir det ståendes disse tre; Tro, Håp og Kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten <3 




Ha en strålendes lørdagskveld :)
Klem klem <3


fredag 25. februar 2011

God helg til alle !

Hei alle sammen !
Ønsker alle en flott helg, og strålendes vinterferie. Skal bli godt med litt fri for min del. Har ikke følt meg helt i form de siste dagene. I dag våknet jeg med feber og bihulebetennelse. Det eneste jeg har gjort i dag uten å ligge på sofaen, er å bade hunden vår. Er han ikke søt ? 2,4 kg ren lykke <3 Så nå er i hvertfall han klar for helg, her han ligger og koser seg intullet i håndklær på sofaen :)



Kosegutten vår, Morfo <3







God helg alle sammen ! Klem fra Meg :)

torsdag 24. februar 2011

Et lite bord i stuen..

Hei alle sammen !
I dag vil jeg gjerne vise dere litt detaljer fra stuen min. Bildet dere ser broderte min kjære mamma til min yngste datter sin gebursdag i fjord. Synes det var litt for fint til å henge på rommet hennes, så jeg tjuvlånte det til stuen. Settebordene kjøpte jeg på en gjenbruksbutikk. Den opprinnelige fargen var gull, men de fikk seg noen strøk med hvitmaling. Lampen er også et loppefunn. Elsker å kjøpe, og style gamle ting. Synes det er ekstra stas når jeg har forvandlet noe stygt, til noe pent :)





  


Ballerina jenten i keramikk kjøpte jeg på Kreta. Hun er så søt, der hun står og smiler til oss hele dagen lang <3



På bordet har jeg en samling med vakre små emalje smykkeskrin. Synes det er så detaljerike og søte, med små blomster, perler og diamanter. Begynte å kjøpe de for noen år siden da vi var på ferie i Bulgaria. Kjøper noen hver gang vi er utenlands, og nå er familien min begynt å kjøpe de i gave til meg også. For meg er de blitt et lite kjært minne fra familieferiene våre :)










En liten froskeprins...











Denne lille hesten er bare 3 cm lang..




Se på de vakre detaljene...



Håper dere likte bildene jeg viste i kveld. Ønsker å være til inspirasjon for dere, og blir veldig glad om dere skriver en kommentar på det dere ser.
Ha en flott kveld alle sammen. Klem fra meg :)


tirsdag 22. februar 2011

Roser....

I kveld må jeg nesten vise dere noen bilder av de vakre rosene jeg fikk av min elskede mann i går. Elsker roser i lyse duse farger. Ingenting er så vakkert å pynte med som en stor vase med roser. I love it <3 Trenger jeg si mer ?





Denne lille klokken i stål kjøpte jeg på Anns interiør for noen uker siden. Er den ikke vakker ? Bare måtte kjøpe den, synes den var så sjarmerende... 
















Må bare skryte litt av det nye kameraet vårt. Er så fornøyd med det. Spør meg selv atter en gang hvor vi ikke kjøpte speilreflekskamera før ? Ja, ja bedre sent enn aldri :) Ha en flott kveld alle sammen.
Med vennlig hilsen fra meg :)

mandag 21. februar 2011

Baderomsdetaljer....

I kveld viser jeg dere litt detalje bilder fra badet vårt. I sommer skal vi bygge på huset, og da er planen å bygge nytt stort bad. Badet vårt fikk seg en aldri så liten imidlertidig "makeover" i høst, så vi får leve med det slik det er frem til sommeren. Gleder meg som et lite barn til vi skal begynne på det nye badet..



En dag skal jeg ha badekar med skikkelige løveføtter. Det har jeg hatt lyst på i mange år, men frem til det får vi nøye oss med "nesten løveføtter"..




En liten parfymeflankong. Synes den er så vakker med glitter inni..






Er veldig glad i store og små konkylier og skjell. Synes de er både vakre og dekorative å pynte med. Denne store konkylien fant jeg på Fretex. Den har en aldeles nydelig rosa farge.




Denne arvet jeg etter min farmor, som i alle år hadde den liggenes i kjøkkenvinduet. Ingen ville ha den da innboet skulle deles, og jeg var glad for at det var meg som ble den heldige eieren :)







En liten ceriopegia på bøyle. Elsker ceriopegoa, med de vakre små marmorert hjerteformede bladene <3




Enda noen store skjell. Disse kjøpte jeg da vi var på Kreta i sommer. Bare måtte ha de. Er de ikke flotte ? Har satt store hvite kubbelys i de. Til sommeren skal de få plass ute på terassebordet. Kanskje fyller jeg de med hvite rullestein og lys, eller med store deilige norske jordbær :)






Lysnålene kjøpte jeg på Skeidar.



Baderomsvinduet vårt...



Et bittelite smykkeskrin..





Denne karaffelen kjøpte jeg for 5 kr på loppemarked. Synes den ble pen med badeskum i, og sløyfe på :)



Et lite engle smykkeskrin. Dette fikk jeg i gave av min kjære søster, så dette er jeg ekstra glad i <3



Da har jeg vist dere masse bilder fra badet vårt. Håper dere likte det dere så ,og at jeg kan være en kilde til ispirasjon for dere, slik jeg henter inspirasjon fra mangen av de flotte bloggene der ute :) Ha en strålendes mandags kveld. Med vennlig hilsen fra meg...