torsdag 24. februar 2011

Et lite bord i stuen..

Hei alle sammen !
I dag vil jeg gjerne vise dere litt detaljer fra stuen min. Bildet dere ser broderte min kjære mamma til min yngste datter sin gebursdag i fjord. Synes det var litt for fint til å henge på rommet hennes, så jeg tjuvlånte det til stuen. Settebordene kjøpte jeg på en gjenbruksbutikk. Den opprinnelige fargen var gull, men de fikk seg noen strøk med hvitmaling. Lampen er også et loppefunn. Elsker å kjøpe, og style gamle ting. Synes det er ekstra stas når jeg har forvandlet noe stygt, til noe pent :)

  


Ballerina jenten i keramikk kjøpte jeg på Kreta. Hun er så søt, der hun står og smiler til oss hele dagen lang <3På bordet har jeg en samling med vakre små emalje smykkeskrin. Synes det er så detaljerike og søte, med små blomster, perler og diamanter. Begynte å kjøpe de for noen år siden da vi var på ferie i Bulgaria. Kjøper noen hver gang vi er utenlands, og nå er familien min begynt å kjøpe de i gave til meg også. For meg er de blitt et lite kjært minne fra familieferiene våre :)


En liten froskeprins...Denne lille hesten er bare 3 cm lang..
Se på de vakre detaljene...Håper dere likte bildene jeg viste i kveld. Ønsker å være til inspirasjon for dere, og blir veldig glad om dere skriver en kommentar på det dere ser.
Ha en flott kveld alle sammen. Klem fra meg :)


2 kommentarer:

  1. Så mange vakre minner du har samlet! Liker veldig godt bordene du har malt, de ble kjempefine. Klem fra Mona

    SvarSlett
  2. Takk for koselig tilbakemelding <3 Elsker å samle på småting :)Er veldig glad i tingene mine, og synes d er kjekt hvis de har en historie m seg :)

    SvarSlett