lørdag 12. mars 2011

Gavedryss...

Hei igjen !
I kveld viser jeg dere litt av gavene jeg fikk til min gebursdag i går. Fikk en del penger også, så da jeg var og handlet i dag kjøpte jeg meg en nydelig liten krakk for litt av gebursdagspengene. Den liksom bare sto der og ropte på meg. Bare måtte ha den. Vi er så heldige å ha en nydelig liten interiørbutikk, som heter " trend og nostalgi" på kjøpesenteret hvor jeg handler. Finner alltid noe fint i den butikken, og ekspeditørene er så koselige, og da er det jo ekstra koselig å gå inn og titte. Skal ærlig innrømme at det er sjelden jeg klarer å gå ut fra den butikken tomhendt. Ja ja, min store last her i livet er vel at jeg sjelden klarer å gå ut av noen som helst butikk tomhendt.
Disse to vakre armbåndene fra next 2 fikk jeg i gave av en god vennine, og min kjære mamma.
Tusen takk til dere begge to <3 
Elsker liljer <3 Nydelige blomster, og så er de så holdbare :) Fikk en nydelig stor rosa bukett med liljer av min kjære mann. Da jeg kom hjem fra jobb hadde han også laget deilig middag, og kjøpt kake til meg. På tallerken lå det flott kort med penger, og dette nydelige hjertesmykket med diamanter. Er ikke jeg heldig ? Tusen takk min kjære gode snille mann. I <3 U ....Dette er den søte lille krakken jeg kjøpte på dagens handletur. Me like :) Synes den er så søt. Skal ha den sammen med stolene til barna. Damen i butikken sa den kom inn i går, og jeg kjøpte den siste i dag. Lucky me :) Med både engler og blonder på. Jeg som elsker begge deler. Ikke rart jeg føler meg heldig.
Kos dere masse på lørdagskvelden da. Nå skal vi spise hjemmelaget pizza. Yummy :)
Klem Merete

4 kommentarer:

 1. Mange vakre gaver og innkjøp. Krakken var nydelig:) Fortsatt god lørdagskveld, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :) Synes også krakken var kjempe fin, og best av alt den kostet bare 498 kr. Billig synes jeg. Klem merete

  SvarSlett
 3. Tusent takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg ser at du også er glad i både engler og blonder slik som jeg.
  Den krakken var helt nydelig, deilig når en finner slike vakre ting.

  Jorunn

  SvarSlett
 4. Takk for godt tips, det skal jeg jammen sjekke ut snarest:D
  Nydelige gaver du har fått..likte armbåndet spesielt godt.veldig fint:)

  SvarSlett