søndag 22. mai 2011

Kjempe god lavkarbo pizza...

Hei igjen !!
Nå begynner det å bli en stund siden forgie innlegg. Holder forsatt på med eksamen. Denne gangen er det tverrfaglig drama, musikk og formings eksamen. Den varer i nærmere tre uker, så her fyker dagene. Gleder meg vanvittig mye til sommerferien. Å være student i en alder av 35 år er tungt, men også veldig kjekt. Går i en flott klasse, med mange herlige damer. Selv om jeg gleder meg til å bli ferdig, så kvir jeg meg til den dagen jeg ikke skal gå i den flotte klassen.
Ja, ja nok om skole. Dere forstår sikkert at tiden til interiørblogging ikke står øverst på prioriteringslisten nå i eksamenstiden. Men lover jeg skal komme sterkt tilbake. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på lavkarbopizzaen jeg laget i går. Har savnet pizza, så nå tenkte jeg at det var på tide å lage en jeg også kan spise. Har liksom sett for meg at det var mye styr med å lage lavkarbo bunn, men det var faktisk mye lettere enn forventet. Laget bunn av mandelmel, og den smakte fortreffelig. Anbefaler den på det varmeste...


Oppskrift på bunn ;
1 ss smør
2 1/2 dl mandel mel
1/2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
ca 1 - 1 1/2 dl vann
1/2 ts bakepulver
1 egg

Smelt smøret i en panne. Bland inn alle ingrediensene, mens du rører. Konsistensen skal være som en tykk røre. Hvis den blir for tykk blander du bare i litt mer vann. Smør røren utover et bakepapirkledd stekebrett. Stek bunnen i ca 7-10 min på 225 grader. Bunnen skal være gyldenbrun på farge.
Ha pizzafyll på etter smak, og sett den tilbake i ovnen. Jeg laget pizzafyll med kjøttdeig, pølse, løk, champingong, pizzasaus, og ost. Brukte pizzasaus på glass, men husker dessverre ikke hvilke merke. Pizza ble i hvertfall god !! Ekstra god var den med med salat, rømmedressing, og en kald Grevens pærecider :)
Da ønsker jeg alle dere lykke til med pizzaen :) Håper den smaker....
Ha en flott søndagskveld ! Klem Merete

5 kommentarer:

 1. Ser riktig så innbydende ut. Du er kjempeflink, synes jeg. Lykke til videre med eksamen, så er du plutselig tilbake til bloggen igjen.

  Klem

  SvarSlett
 2. Heihei, og takk for hyggelig besøk på bloggen min :) Pizzaen ser kjempegod ut! :)
  Masse lykke til med eksamen, det går fort frem mot sommer nå! :)
  Klemklem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempekoselig hilsen:)) Utrolig spente på salget! Klem

  SvarSlett
 4. Mmmm, den pizza'en så kjempegod ut;)
  Jeg beundrer dere som klarer og legge om til lavkarbo, jeg skulle gjerne hoppet ned 10 kilo i vekt på kortest mulig tid, men jeg er alt for glad i og spise det ene og det andre til og klare og gjennomføre det! Dessuten er jeg i utganspunktet ikke noe glad i og lage mat, og med enda mere styr så hadde vel alle sultet her, hihi;))

  Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen, det setter jeg stooor pris på;))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. MMMM, så jo helt fantastisk ut.Flink du er.
  Klem Nina(Ninasskatter)

  SvarSlett