fredag 6. mai 2011

Ord til ettertanke...

Hei igjen !
Nå er jeg tilbake til den stressende hverdagen, og tiden til å blogge blir knapp. Jeg holder på å lese til RLE eksamen på mandag. Døgnet skulle vært dobbelt så langt, slik at jeg rakk over alt jeg har lyst til å gjøre. Den siste uken har vært en tung uke for meg. Jeg skrev i forgie innlegg om en venn, som mistet sin kjære sønn på 23 år. Dette har preget hele uken min, og det har vært vanskelig å konsentrere seg om å lese til eksamen. Jeg har tenkt så mye på familien hans. Det er så meningsløst når en ung flott mann går bort i sin beste alder. I dag har jeg vært i begravelsen. Jeg kjente han ikke selv, men jeg gikk for å vise min støtte til familen. Det var en flott begravelse, men det var også fryktelig trist. Jeg føler så inderlig med dem alle sammen.
Det minner meg om at vi må ta vare på hverandre, og være gode med hverandre den korte tiden vi har her på jorden. Livet er en gave til låns på ubestemt tid. Nyt det, og bruk det mens du ennå får bli.
Denne dekorasjonen laget jeg til de pårørende i går. Det var godt å få gi de en klem, og litt blomster. Det var en god følelse å vise min omtanke, og få sagt hvor inderlig mye jeg bryr meg. Jeg oppfordrer alle dere som leser dette innlegget, om å ta disse ordene til ettertanke. Gi dem du er glad i en klem, og fortell at du er gald i de. Ingen vet hva morgendagen bringer. Vis at du bryr deg, og setter pris på menneskene i livet ditt <3
Ha en flott helg ! Klem Merete

2 kommentarer:

 1. Uff, så trist... :(

  Viktige ord du sier, man må passe på å si til hverandre ofte at man er glad i en og at man setter pris på en...Ting kan skje så utrolig fort desverre.

  Nydelig blomsteroppsats, selve dekorasjonen og tanken bak ble nok satt stor pris på... :)

  Ønsker deg lykke til med eksamen, selv om det er tøft og konsentrere seg.

  God klem, Janne:)

  SvarSlett
 2. Du har helt rett <3 NYDELIGE blomster!!!

  SvarSlett