onsdag 18. april 2012

Nydelige lille Mille...

Hei igjen !
Begynner å bli en stund siden siste jeg laget et innlegg, så det er vel på tide at jeg legger inn en liten "oppdatering". Har det som vanlig travelt her i huset, men i dag må jeg nesten bare dele noen bilder av vår nydelige lille pomeranian jente Mille. Dessverre døde vår lille prins Morfo nylig. Han tålte ikke narkosen han fikk da han skulle fjerne tannstein hos dyrelegen. Hjertet sluttet å slå, og livet sto ikke til å redde. Kan trygt si at vi har hatt sorg i heimen. Savnet etter vår lille "baby", og kosegutt var så stort at vi bestemte oss ganske raskt for å få en ny hund så snart så mulig. Morfo fulgte oss over alt. Han delte uhemmet av sin kjærlighet til oss. Savner den myke pelsen hans, og det gode blikket.


Du var så lien og søt Morfo. Fikk akkurat plass til å sitte i sekken når vi hadde gått lang tur.Det gikk bare noen dager etter Morfo var død før vi begynte å lete etter en ny hund. Vi trengte å få noe nytt å konsentrere oss om. Vi var heldige å fikk tilbud om å kjøpe lille Mille fra kennelen http://home.online.no/~ninapom/ i Ytre Arna utenfor Bergen. I går var vi og hentet en ny liten prinsesse. Hun er så fantastisk vakker. Bitte liten myk pelsball. Selv om vi aldri får vår Morfo tilbake var det godt å få en ny liten hund å konsentrere seg om  i hus. Er hun ikke vakker ?

Det er godt å få litt liv i huset :) Ingenting er som en liten hundevalp som hopper og spretter rund i yr glede. Er så takknemlig for at vi fikk kjøpe henne. Det hjelper litt på savnet etter Morfo. Velkommen skal hun være som vårt nye familiemedlem. Hos oss skal hun få det godt.
Søtaste lille Millien vår <3

Klem Merete
2 kommentarer:

  1. Åh, jeg får helt vondt av å lese dette!! Har en liten hund selv...og vet hvor glad man blir i dem. Tragisk å dø av å fjerne tannsten, trodde ikke det gikk an. Skulle tro det var en erstatningssak og at narkosen var feil tilpasset hundens størrelse. Men det hjelper jo lite uansett, når den lille kroppen man var så glad i ikke er mer.Så trist!! Lille Mille er helskjønn hun også, kan tenke meg hun ga mye trøst i den verste tiden. Takk for titten her hos deg, ha en koselig dag!

    SvarSlett
  2. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Celebrity corporate club

    SvarSlett