torsdag 29. desember 2011

Jul i heimen

Hei igjen !
Skal si det er godt med juleferie gitt !! Jeg elsker julen, og all kosen som følger med. Bare synd tiden går så alt for fort. Skulle ønske julen varte mye lengre. Synes det er så koselig med levende lys, og glittrende julepynt. Herlig å slappe av med god samvittighet, og tilbringe dagene sammen med mine kjære.
Tenkte laget et lite jule innlegg til dere, som viser litt av mitt julepyntede hjem.Begynner med å vise dere et lite bilde av de snille jentene mine, Nathalie og Aurora Sofie. Her er de fiks ferdig pyntet, og venter med lengsel på alle julepakkene.


Her har jeg pyntet singersbordet mitt. Hadde lenge vært på jakt etter et slik bord, og fant endelig et på finn i sommer. Da var det lykke i heimen. Malte det hvit, og satte på ny topp plate. Er så fornøyd med det. Passer helt inn i min stil :)
Denne kransen laget jeg til jul i fjord. Kjøpte masse kuler, perlebånd og stjerner i forskjellige lilla farger, og sølv. Kulene limte jeg på en halmkrans med limpistol. Helt til slutt limte jeg på perlebånd i sølv, og lilla stjerner. Synes den er ganske dekorativ. Tenkte lage den i andre farger også, men i år har det vært vanskelig å få tak i nok kuler. Kranser krever en del kuler, så det koster litt å lage den. Kan være lurt å ikke kjøpe så dyre kuler.


Disse "juletrærene" laget meg og barna i år. Kjøpte store kongler, som vi pyntet  med sølv glitter og stjerner. Veldig enkelt, og resultatet  ble heller ikke så aller verst. 
Denne nydelige lille glasskuppelen fikk jeg i julegave av min kjære mamma. Hun hadde egentlig kjøpt den til seg selv, men jeg likte den så godt at hun ga den til meg :) Er ikke jeg heldig eller ?
I år har vi pyntet treet i sølv, og hvit....

Disse to har fått plass under treet i år.

 

Stuebordet er den eneste plassen i hele huset som er pyntet i gull og rødt. Eller går resten av huset i hvit og sølv.


I tallerkenhyllen min henger farmors gammle øser, som jeg bruker som t- lysestaker. Synes de er så koselige.


Dette brevet skrev min far til min mor da han var ute til sjøs. Jeg var bare et år gammel, og han fikk ikke være hjemme med oss den julen. Synes det er så rørende og lese brevet. Han skriver om hverdagslige ting, og om savnet etter oss. Dette brevet er blitt en av mine kjæreste eiendeler. Min far døde brått av hjerteinnfarkt 26.12.1993. Denne julen er det 18 år siden han døde. Han var bare 48 år, og livet vårt ble "snudd på hodet". Jeg elsker julen, men samtidig er den også litt trist for oss. Vi savner han mye, og savnet blir enda sterkere i julen. Elsker deg pappa, og skulle ønske du var her sammen med oss <3Denne søte lykten fikk jeg i julegave av min eldste datter Nathalie <3
Morslykke !!!


To nydelige englejenter !!De siste månedene har jeg samlet doruller, som jeg har laget bongbonger av. Kjempe gøy, og enkelt.
Osteklokkene mine er også pyntet med glitter, kongler og vakker julepynt.
Me love !!
Denne lysestaken klarte jeg bare ikke motstå. Synes den var så nydelig at jeg kjøpte den i julegave til meg selv. Bare fordi jeg fortjener det ;)
Helt til slutt, et bilde av lille moffegutten vår. Hele familiens lille prins <3
Ønsker dere alle en riktig god jul, og et fantastisk godt nytt år !!
Måtte hell og lykke følge dere i livet.
Mange juleklemmer fra Merete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar