mandag 31. januar 2011

Kjøkkendetaljer....

I dag tenkte jeg å vise dere litt detaljer fra kjøkkenet vårt. Hjemme hos oss er det pynt over alt, også på kjøkkenet. Liker å lage små utstillinger av ting jeg er glad i, og jeg mikser gjerne nye og gammle ting. Kjøkkenvekten, kokeboken, staukeren og matboksen  har jeg arvet av min farmor. Den lille trådsnellen (som desverre ligger helt på "halv åtte") fikk jeg da jeg var barn, av min mormor. Den har fulgt meg som et lite kjært minne fra jeg var en liten jente. Den store hvite trådsnellen med saks kjøpte jeg på kremmerhuset. Har jobbet noen år i blomsterbutikk, og primula er et sikkert vårtegn for enhver blomsterhandler. Det er den også i vårt hjem. På bildet kan dere se at jeg har dekket over plastikkpotten med gråpapir, og knytt et pyntebånd rundt. Synes det ble pent jeg :o)






Fikk pakke i posten få fredag. Den inneholdt  mangen nydelige stickers, som jeg bestilte av nettbutikken  http://www.rokadesign.no/. På bildene ser dere brødboksen vår. Pyntet den med en av stickersene, og ble veldig fornøyd med resultatet.






En liten ceriopegia /hjerteranke har også fått plass på kjøkkenbenken. Dette er også en av mine yndlingsplanter. Den har de nydeligste små hjerteblader, med marmoreringer. Dessuten er den veldig lett å få til. Den trives stortsett over alt, og den trenger lite vann. Den lille pumpeflasken inneholder zalo. Da slipper vi å ha den stygge grønne zaloflasken ståendes på disken.



Te boksen min....




Krukkene mine, som inneholder diverse saker og ting.....



Og helt til slutt et bilde av osteklokkene mine. De innholder selvfølgelig tørket hortensia...



Ha en flott kveld, og hjertelig velkommen tilbake til kjøkkenet vårt :o)

lørdag 29. januar 2011

Litt bilder fra stuen....

I kveld vil jeg vise dere litt bilder fra stuen vår. Jeg er veldig glad i engler. Dette oljemaleriet kjøpte jeg på Kreta i sommer. Falt helt "pladask" for det, så jeg bare måtte kjøpe det med meg hjem. Har lenge vært på jakt etter et flott bilde, og dette følte jeg nesten at det sto navnet mitt på :)





Lampen på bildet var opprinnelig brun, men jeg sprayet den hvit og sydde en lampekjole til den. Viola der fikk vi ny lampe.




Har vært og handlet nye blomster og potter til helgen. Elsker eføy, men de er litt vanskelig å få til. Et lite tips dersom du ønsker å beholde den lengst mulig, er å være gniene med vanningen og gi den mye lys. Lykke til..




Kjøpte meg også en vakker hortensia til å ha på spisebordet. Elsker hortensia ! Denne blomsten derimot er veldig glad i vann. Ikke la den tørke ut ! Når den er avblomstrer kan du klippe den ned, og plante den ut. Da kan du nyte godt av denne praktfulle blomsten i mange år fremover :)




God helg, og lykke til med stueplantene :o)

fredag 28. januar 2011

Gleder meg til lyse sommernetter.....

I disse mørke tider kjenner jeg at jeg lengter mer og mer til  varme lyse sommerdager, for ikke å snakke om lyse sommernetter. Vi som bor her på kysten av Vest landet har ofte dager med både vind og regn, men om sommeren er vi så heldige at vi kan nyte de vakreste solnedganger. Himmelen "eksploderer" i de vakreste farger. Det er så nydelig å se på at det nesten tar pusten fra meg, åh som jeg lengter til sommeren når jeg ser disse bildene fra i fjord sommer.






Vakkert.................

onsdag 26. januar 2011

Gangen vår...

Her er en liten smakebit av gangen vår. Bildet nedenfor har jeg laget selv. Sprayet en Ung Drill ramme fra ikea hvit. Platen inni dekorerte jeg ved å lime på et bilde, blonder og små diamanter. Deretter var det bare å sitte den på plass i rammen, og henge den på veggen :o)...


 











Inni urnen har jeg dekorert med tørket hortensia. Har mangen store flotte horensia busker i hagen min. Når høsten kommer og disse blomstene står i sin vakreste prakt, tørker jeg de flotte blomstene og bruker de til å dekorere i huset med. Vakkert :o)...

tirsdag 25. januar 2011

En liten makover.....


Barna mine er veldig glad i frokostblanding. Synes ikke det er så pent å ha diverse frokostblandinger ståendes på kjøkkendisken, så jeg tenkte at dette måtte jeg gjøre noe med. Kjøpte disse glassen for 49 kr på Rema 1000. Tenkte de kunne få seg en aldri så liten makeover. Laget merkelapper på photoshop, og pyntet med selvklebende papirblonder og silkebånd. Slik ble det ferdige resultatet.........




Nå smaker frokosten mye bedre ;)....



mandag 24. januar 2011

Et lite stilleben.....




En liten smakebit fra en av mine små "utstillinger", som jeg setter sammen med ting jeg synes er vakkre. Den hvite bysten var en gang gul. Ikke særlig pent, men med litt hvit spray, et perlesmykke og tantes gamle dåpslue synes jeg den ble riktig så lekker...

søndag 23. januar 2011

Sofakroken......










Her er en liten smakebit fra sofakroken vår. Håper dere liker den :) Ha en fin søndag !!

lørdag 22. januar 2011

Pakke fra Den Franske Landstil




I dag har jeg endelig hentet pakke fra Den Franske Landstil. De hadde tilbud forgie søndag for alle som mottar e- post. Hele 50% på alle ordrer over 500 kr. Bestillte en hel del, men fikk desverre ikke alt. Ja, ja det gjør ingen ting har skuffer og skap fulle, og var dessuten veldig fornøyd med det jeg fikk i pakken. Gleder meg til pynte med alt sammen..


Har også vært på Nille i dag. Fant denne nydelige knagg rekken til bare 89 kr!!! Har egentlig en veldig fin knaggrekke, men kunne nesten ikke gå fra denne. Hvis ikke jeg bruker den selv er det sikkert noen andre som blir glad for å få den, men når det skal sies så tror jeg at jeg skal klare å finne en plass til den ;)

fredag 21. januar 2011

Endelig min egen blogg !!!


Endelig har jeg tatt mot til meg og fått min egen blogg. Har i lengre tid fulgt med på mangen av de flotte bloggene deres og hentet masse inspirasjon i utformingen av mitt eget hjem. Dette er helt nytt for meg så det vil nok ta sin tid å forme denne bloggen slik jeg ønsker, men etterhvert ønsker jeg også at jeg kan være en inspirasjon kilde for andre. Ønsker dere en fin fredagskveld og hjertlig velkommen inn i mitt hjem.......