lørdag 29. januar 2011

Litt bilder fra stuen....

I kveld vil jeg vise dere litt bilder fra stuen vår. Jeg er veldig glad i engler. Dette oljemaleriet kjøpte jeg på Kreta i sommer. Falt helt "pladask" for det, så jeg bare måtte kjøpe det med meg hjem. Har lenge vært på jakt etter et flott bilde, og dette følte jeg nesten at det sto navnet mitt på :)

Lampen på bildet var opprinnelig brun, men jeg sprayet den hvit og sydde en lampekjole til den. Viola der fikk vi ny lampe.
Har vært og handlet nye blomster og potter til helgen. Elsker eføy, men de er litt vanskelig å få til. Et lite tips dersom du ønsker å beholde den lengst mulig, er å være gniene med vanningen og gi den mye lys. Lykke til..
Kjøpte meg også en vakker hortensia til å ha på spisebordet. Elsker hortensia ! Denne blomsten derimot er veldig glad i vann. Ikke la den tørke ut ! Når den er avblomstrer kan du klippe den ned, og plante den ut. Da kan du nyte godt av denne praktfulle blomsten i mange år fremover :)
God helg, og lykke til med stueplantene :o)

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med nye blogg Merethe,det er kjempe fine,du er så flink med alt som gjelder dekorasjon.Jeg blir helt fascinert med alt.Ønsker deg lykke til med blogg,håper at alle som deller samme interesser kan besøker din blogg.Koselig og fantastisk!klem Bea

    SvarSlett