Nå begynner det å bli en stund siden forgie innlegg. Holder forsatt på med eksamen. Denne gangen er det tverrfaglig drama, musikk og formings eksamen. Den varer i nærmere tre uker, så her fyker dagene. Gleder meg vanvittig mye til sommerferien. Å være student i en alder av 35 år er tungt, men også veldig kjekt. Går i en flott klasse, med mange herlige damer. Selv om jeg gleder meg til å bli ferdig, så kvir jeg meg til den dagen jeg ikke skal gå i den flotte klassen.
Ja, ja nok om skole. Dere forstår sikkert at tiden til interiørblogging ikke står øverst på prioriteringslisten nå i eksamenstiden. Men lover jeg skal komme sterkt tilbake. Tenkte jeg kunne dele oppskriften på lavkarbopizzaen jeg laget i går. Har savnet pizza, så nå tenkte jeg at det var på tide å lage en jeg også kan spise. Har liksom sett for meg at det var mye styr med å lage lavkarbo bunn, men det var faktisk mye lettere enn forventet. Laget bunn av mandelmel, og den smakte fortreffelig. Anbefaler den på det varmeste...
Oppskrift på bunn ;
1 ss smør
2 1/2 dl mandel mel
1/2 ts fiberhusk
1/2 ts salt
ca 1 - 1 1/2 dl vann
1/2 ts bakepulver
1 egg
Smelt smøret i en panne. Bland inn alle ingrediensene, mens du rører. Konsistensen skal være som en tykk røre. Hvis den blir for tykk blander du bare i litt mer vann. Smør røren utover et bakepapirkledd stekebrett. Stek bunnen i ca 7-10 min på 225 grader. Bunnen skal være gyldenbrun på farge.
Ha pizzafyll på etter smak, og sett den tilbake i ovnen. Jeg laget pizzafyll med kjøttdeig, pølse, løk, champingong, pizzasaus, og ost. Brukte pizzasaus på glass, men husker dessverre ikke hvilke merke. Pizza ble i hvertfall god !! Ekstra god var den med med salat, rømmedressing, og en kald Grevens pærecider :)
Da ønsker jeg alle dere lykke til med pizzaen :) Håper den smaker....
Ha en flott søndagskveld ! Klem Merete